Marihuana Miljonairs: beleggen in de meest kansrijke trend van dit decennium!

Nederland - 12 januari 2018 - Banksector

Amerikaanse deal Aegon met Tata Consultancy positief

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) De uitbesteding van activiteiten door Aegon-dochter Transamerica in de Verenigde Staten aan Tata Consultancy is positief en levert een aanzienlijke bijdrage aan het kostenbesparingsprogramma van de verzekeraar op. Dit concludeerde analist Albert Ploegh van ING vrijdag.

De marktvorser merkte daarbij op dat de besparingen van uiteindelijk 100 miljoen dollar per jaar in belangrijke mate de onderliggende winst en kapitaalgeneratie zullen ondersteunen, en een dito bijdrage leveren aan de besparingsdoelstelling van 300 miljoen dollar.

Ploegh memoreerde verder dat Aegon het bestedingsdoel van 150 miljoen dollar voor 2018 vorig jaar al heeft behaald en dat dit werd verdubbeld naar 300 miljoen dollar voor dit jaar.

ING houdt op Aegon een Houden advies met een koersdoel van 5,50 euro. Op een licht rood Damrak noteerde het aandeel Aegon vrijdagochtend 0,8 procent hoger op 5,68 euro.

Door: ABM Financial News.

[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Claim uw gratis rapport

Maak kennis met de rapporten van BeursBrink en ontvang de eerste editie gratis. De analisten van BeursBrink selecteren kleine aandelen uit de lage landen.

Vul hieronder uw mailadres in om uw GRATIS rapport te downloaden!

Door te klikken op deze knop, gaat u akkoord met onze Gebruikersvoorwaarden en Privacy Policy.