Ebooks

  • Ebook

De Solar Revolutie

Gebruiken we over 50 jaar, meer, of minder duurzame energie? Het is natuurlijk een no-brainer: groene en duurzame stroom gaan een steeds grotere rol spelen bij onze energieconsumptie. En slimme beleggers, positioneren zich daar nu alvast op.

  • Ebook

Vastgoed Gids 2018

Begin het jaar goed als vastgoedmagnaat. En dan wel op de BeursBrink-manier: niet zelf aan de slag met huurcontracten, belastingaangiftes en hypotheken, maar simpel en winstgevend met de beste vastgoedbedrijven ter wereld. In dit unieke rapport, presenteren wij 10 vastgoedbedrijven (wereldwijd). Een must-have voor iedere belegger!

  • Ebook

China als Energie Grootmacht

De media schrijft er maar beperkt over. Dat begrijpen we, want er zijn maar weinig mensen die begrijpen wat er op dit moment gebeurt in China. Het land van de rode draak is druk bezig om de volgende energiegrootmacht te worden. En in onze gids, beschrijven we precies, hoe je daar als belegger van kan profiteren.

  • Ebook bundel

Het Ultieme BeursBrink Pack

Van alle markten thuis? Sluit dan vandaag nog deze boekenbundel af. Je krijgt toegang tot al onze ebooks, tegen een korting.

€ 1179 € 1202

Tijdelijke ACTIE

Bekijk bundel mega korting
  • Ebook

Het Blauwe Goud: inspelen op gegarandeerde tekorten

Goldman Sachs, oud-presidenten uit Amerika, Warren Buffett, Dr. Michael Burry; zo'n beetje iedere belegger met een goed gevulde bankrekening investeert in water. En als je deze gids hebt gelezen, begrijp je direct waarom iedereen dit ook wel 'de belangrijkste investeringstrend van 2020 tot 2040' noemt. Met onze 5 kooptips positioneer je perfect een portefeuille om te profiteren van deze trend.

  • Ebook

De Grijze Tsunami

Een sector waar je de komende 15 jaar plezier van gaat beleven? Maak kennis met de grijze tsunami en speel in op een unieke demografische verschuiving, die we in Europa en Noord-Amerika nog niet eerder hebben gezien: massale vergrijzing.

Met dit ebook laten we je zien hoe je kan profiteren van de vergrijzing en tegelijkertijd dividenden kan opstrijken tot wel 10%.

  • Ebook

Het Lithium & Kobalt Handboek

Lithium en kobalt zijn twee grondstoffen waar we straks heel veel meer over gaan horen. In deze gids geven we 3 concrete aandelentips die inspelen op lithium en kobalt.

  • Ebook

Marihuana Miljonairs Handleiding

De cannabissector is een van de meest interessante groeiverhalen van de komende decennia. Serieuze bedrijven hebben winstmarges waar IEDEREEN jaloers op wordt. We hebben het over productiekosten die soms zo laag liggen als 0,92 dollar per gram. En verkoopprijzen die richting de 8 dollar per gram schieten.

En er zijn maar weinig beleggers, die de potentie van deze groene golf inzien. Dat is eeuwig zonde. Gelukkig bent u met deze gids in mum van tijd in staat om zelf een Cannabis Portefeuille in te richten.