Beursbrink Ebook bundel

BeursBrink biedt beleggers die op zoek zijn naar specifieke sectoranalyses, de ebookcollectie aan. In deze ebooks gaan we in op verschillende sectoren, van marihuana tot investeringen in water. In ieder rapport vindt u concrete kooptips, compleet voorzien van heldere analyses. Zo bent u als belegger altijd op de hoogte van de beste kansen in interessante sectoren.

Bovendien maakt u bij bijna ieder boek*, gebruik van de ‘LifeTime’ component. In tegenstelling tot traditionele drukkers van boeken, hoeft u bij een herziene editie, niet nog een keer af te rekenen.

Die nieuwe versies krijgt u dus altijd, thuisgestuurd. Eens klant = ALTIJD klant!

*De enige uitzondering die wij hierop maken is het vastgoed rapport. Deze editie is uitgesloten van de lifetime component. 

 • China als energiegrootmacht € 149

  De media schrijft er maar beperkt over. Dat begrijpen we, want er zijn maar weinig mensen die begrijpen wat er op dit moment gebeurt in China. Het land van de rode draak is druk bezig om de volgende energiegrootmacht te worden. En in onze gids, beschrijven we precies, hoe je daar als belegger van kan profiteren.

 • De Biotech Blauwdruk € 149

  Beleggers die de Biotech Rally hebben gemist, krijgen vandaag een nieuwe kans. Met de Biotech Blauwdruk heeft ons team 7 fantastische kooptips gevonden die samen goed zijn voor een miljardenkans waar nog maar weinig beleggers vanaf weten. In dit rapport leer je direct waarom ‘Big Pharma’ zich zorgen moet maken over deze kleine en bijzonder kansrijke bedrijven.

 • Marihuana Miljonair Handleiding € 169

  De cannabissector is een van de meest interessante groeiverhalen van de komende decennia. Serieuze bedrijven hebben winstmarges waar IEDEREEN jaloers op wordt.

 • Lithium en Kobalt Handboek € 99

  Lithium en kobalt zijn twee grondstoffen waar we straks heel veel meer over gaan horen. In deze gids geven we 3 concrete aandelentips die inspelen op lithium en kobalt.

 • Grijze Tsunami € 149

  Een sector waar je de komende 15 jaar plezier van gaat beleven? Maak kennis met de grijze tsunami en speel in op een unieke demografische verschuiving, die we in Europa en Noord-Amerika nog niet eerder hebben gezien: massale vergrijzing.

  Met dit ebook laten we je zien hoe je kan profiteren van de vergrijzing en tegelijkertijd dividenden kan opstrijken tot wel 10%.

 • Het Blauwe Goud: inspelen op gegarandeerde tekorten € 149

  Goldman Sachs, oud-presidenten uit Amerika, Warren Buffett, Dr. Michael Burry; zo’n beetje iedere belegger met een goed gevulde bankrekening investeert in water. En als je deze gids hebt gelezen, begrijp je direct waarom iedereen dit ook wel ‘de belangrijkste investeringstrend van 2020 tot 2040’ noemt. Met onze 5 kooptips positioneer je perfect een portefeuille om te profiteren van deze trend.

 • Vastgoed Toppers 2018 € 169

  Begin het jaar goed als vastgoedmagnaat. En dan wel op de BeursBrink-manier: niet zelf aan de slag met huurcontracten, belastingaangiftes en hypotheken, maar simpel en winstgevend met de beste vastgoedbedrijven ter wereld. In dit unieke rapport, presenteren wij 10 vastgoedbedrijven (wereldwijd). Een must-have voor iedere belegger!

 • De Solar Revolutie € 169

  Gebruiken we over 50 jaar, meer, of minder duurzame energie? Het is natuurlijk een no-brainer: groene en duurzame stroom gaan een steeds grotere rol spelen bij onze energieconsumptie. En slimme beleggers, positioneren zich daar nu alvast op.

Uw selectie

Van alle markten thuis? Sluit dan vandaag nog deze boekenbundel af. Je krijgt toegang tot al onze ebooks, tegen een korting.

€ 1179 € 1202

Tijdelijke ACTIE