Nederland - 11 maart 2019 - Retail

ING verhoogt koersdoel Basic-Fit

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor Basic-Fit verhoogd van 34,00 naar 38,25 euro, met handhaving van het koopadvies, na de jaarcijfers. Dat bleek uit een rapport van de bank.

Volgens de analisten speelt bij Basic-Fit het veroveren van landen een belangrijke rol. Ze verwelkomen daarom de sneller dan verwachte stijging van het marktaandeel en de versnelling van de uitrol van nieuwe fitnesscentra, waardoor de kasstroom naar voren wordt gehaald.

Omdat de economische cijfers van de fitnessclubs die al langere tijd open zijn verder verbetert en het rendement per lid ook stijgt, blijft ING geloven in het groeiverhaal en aanhoudende winstgroei met percentages in de dubbele cijfers.

De waardering van het aandeel blijf zeer aantrekkelijk, volgens ING. De marktwaarde bedraagt minder dan negen keer het EBITDA-resultaat in 2019.

Basic-Fit stond maandag 0,2 procent lager op 28,40 euro, in een iets hogere Smallcap-index.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland