Nederland - 10 januari 2019 - Europa

ING verlaagt koersdoel Heineken

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft donderdag het koersdoel voor Heineken verlaagd van 86,00 naar 75,47 euro met een ongewijzigd Houden advies. Dit bleek uit een sectorrapport van de bank.

Analist Reg Watson merkte op dat Heineken in de eerste helft van 2018 op vrijwel alle fronten teleurstelde, met uitzondering van de volumes. Dat zorgde ervoor dat de brouwer de margedoelstelling voor heel 2018 moest verlagen.

Het aandeel Heineken noteert tegen een premie, te danken aan de bovengemiddelde volumegroei van de brouwer en de goede zomer in 2018 en de consolidatie van Kirin Brazilië. Dit wordt niet herhaald, waarschuwde Watson.

Wel heeft de deal met het Chinese CR Snow de potentie om de winstgroei aan te jagen, maar daar staat margedruk tegenover als gevolg van stijgende inkoopkosten in 2019.

Het aandeel Heineken noteerde donderdag op een rood Damrak fractioneel hoger op 76,10 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Reageer op dit artikel