Nederland - 8 maart 2019 - Aandelen

Jefferies voorzichtiger met banken Benelux

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Jefferies is iets voorzichtiger geworden met de banken in de Benelux en verlaagde de koersdoelen voor ABN AMRO, ING en KBC vanwege een zwakker macro-economisch beeld in Europa.

ING blijft volgens Jefferies koopwaardig, maar het koersdoel ging wel van 17,10 naar 14,10 euro. De analisten beschouwen ING als de meest gedigitaliseerde bank en zien het aandeel daarom als hun favoriet. Op de aankomende beleggersdag op 25 maart hoopt Jefferies meer te horen over de digitale strategie van ING en hoe de bank denkt de efficiency te verbeteren, ondanks dat de inkomsten onder druk staan.

Voor ABN AMRO ging het koersdoel van 26,10 naar 22,80 euro en voor KBC was er een verlaging van 71,90 naar 70,50 euro. Beide aandelen staan op Houden.

KBC is eveneens geliefd bij Jefferies, maar het aandeel is volgens de analisten duur met een premie van 13 procent ten opzichte van andere Europese banken.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland