Over BeursBrink

In de huidige markt zijn smallcaps de ideale aandelen om op te pikken: grote beleggers kunnen zich er niet mee bemoeien en voor veel kleinere investeerders is de kennis simpelweg niet voldoende om een goede en weloverwogen beleggingsbeslissing te maken. Hierdoor ontstaan kansen. Omdat haast niemand naar dit soort aandelen kijkt, is het heel goed mogelijk om aandelen op te kopen die nu handelen met een forse onderwaardering. En dat zal in de komende jaren resulteren in een stevige explosieve outperformance.

In plaats van analyses over grote aandelen die iedereen wel kent, kijken wij juist naar de kleinere bedrijven. Bij dit soort bedrijven ontbreekt het vaak aan goede analyses, terwijl dit beleggers juist kan helpen om betere beslissingen te maken.

Met BeursBrink willen we beleggers een voorsprong geven, door goede analyses en concrete kooptips gericht op kleinere bedrijven met explosief potentieel.

Op deze website kan je abonneren op researchrapporten. We gaan van start met het NL Rapport en het BE Rapport, gericht op kleinere aandelen in de Nederlandse markt en de Belgische markt.

De rapporten worden op dit moment verzorgd door een jong en dynamisch team, met aan het hoofd Francis Muyshondt en Michiel Rietveld.Michiel Rietveld & Francis Muyshondt